Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 27

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 27. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Paasikivenkadun ja Sepänkadun risteysalueella tehdään päällystystöitä tiistaiaamuna 6.7. klo 04.00–06.00 välisenä aikana.

Lielahdenkadulla tehdään ratalaatan valutöitä keskiviikon ja torstain 5.–6.7. välisenä yönä klo 21.00–06.00. Lielahdenkadun pohjoispuolen ajorata suljetaan töiden ajaksi. Tällöin liikenne ohjataan kulkemaan etelän puoleisen ajoradan kautta siten, että kumpaankin suuntaan on yksi kaista.

Sellupuistossa tehdään kiskohitsauksia sunnuntain ja perjantain 2. – 7.7. välisinä öinä klo 21.00–07.00.

Tampereen Ratikka liikkuu ensimmäistä kertaa Pyynikintorin ja Santalahden välillä maanantain ja tiistain välisenä yönä 3. heinäkuuta. Raitiotieallianssi tekee radan ja sen järjestelmien testauksia uudella raitiotieosuudella kahden viikon aikana arkiöisin noin klo 22–06 14. heinäkuuta saakka. Tiedote.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.