Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 28

Raitiotieallianssi jatkaa yötöitä eri puolilla ratalinjaa viikolla 28. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Kalevan puistotien ja Tammelankadun risteyksessä tehdään maanantain ja tiistain välisenä yönä 6.-7.7. klo 21.00-6.00 reunakivien ennallistamista Tammelan stadionin kulmalla. Töistä aiheutuu hieman melua, kun reunakiviä joudutaan sahaamaan.

Pirkankadulla, välillä Sepänkatu-Hämeenpuisto ja myös liittymäalueilla, tehdään maanantain ja perjantain välisinä öinä 6.-10.7. klo 21-06 liikennevalosilmukoiden sahausta. Töitä tehdään muutaman yön aikana ilmoitetulla aikavälillä. Työt ovat sääriippuvaisia ja töitä tehdään yhdellä työryhmällä, tietyssä kohdassa työt kestävät aina hetken kerrallaan. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Hatanpään valtatiellä Ratinanlinnan kohdalla tehdään kiskohitsaustöitä maanantain ja keskiviikon välisinä öinä 6. – 8.7. klo 4.00-7.00

Hatanpään valtatielle Suvantokatu-Vuolteenkatu-välille tuodaan kiskoja tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7. – 8.7. klo 3.00-7.00 välillä.

Hämeensillalla tehdään mittaustöitä keskiviikon ja torstain välisenä yönä 8. – 9.7. klo 03.00-7:00.

Hämeenkadun eteläpuolella,  välillä Aleksanterinkatu-Pellavatehtaankatu, tehdään yötöitä torstain ja perjantain välisenä yönä 9.-10.7. klo 21.00 – 6.00. Töiden vuoksi jalankulku ohjataan kulkemaan kadun pohjoispuolta.

Hämeenkadulla Tampereen Vera asentaa koevalaistuslaitteiston 3.7. yhteen pylväspariin Tuulensuun kortteliin. Laitteisto on koeasennus, ja kokeilu kestää viikon eli 10.7. saakka. Laitteisto on päällä ympäri vuorokauden, jotta voidaan vertailla valaistuksen mahdollisuuksia päivän eri vaiheissa.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hämeenkadun yötöitä 8.7.