Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 28

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 28. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöllä myös turvallisuuden takia.

Hämeenpuiston länsipuolella, Puutarhakadun ja Pirkankadun välisellä osuudella, tehdään maanantain ja tiistain välisenä yönä 8.-9.7. liikennejärjestelyjä raitiotien tulevien työvaiheiden vuoksi.

Hämeenkadun länsipäässä, Sokoksen korttelin pohjois-ja etelälaidoilla tehdään torstain ja perjantain välisenä yönä 11.-12.7. klo 20.00-6.0 vanhojen katulämmitysputkien purkamista ja uusien
asentamista. Töistä voi aiheutua pieniä muutoksia jalankulkuun.

Hämeenkadun itäpäässä, Aleksanterinkadun ja Rautatienkadun välillä tehdään keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 10.-12.7. klo 2.00-6.00 yhdistettyjen sähkörata ja valaisinpylväiden asennusta. Pylväiden nostot tehdään ajoradalta, ja liikennettä ohjataan liikenteenohjauksella.

Itsenäisyydenkadulla tehdään kiinteistöihin asennettujen seinäkiinnikkeiden koevetoja viikon 28 alussa. Koevetoja tehdään klo 5.00-7.00 -välisenä aikana. Lisäksi Itsenäisyydenkatu 16:n kiinteistön seinään kiinnitetään ajojohtimien kiinnikkeitä, mutta työt tehdään aikavälillä 7.00-16.00. Näistä töistä aiheutuu melua kyseiseen kiinteistöön. Työt tehdään nostokorista, jolla liikutaan ikkunoiden takana. Nostokoria liikutetaan myös jalkakäytävällä, ja työalue aidataan siten, että jalkakäytävän osuus kapenee työn ajaksi.
Seinäkiinnikkeiden asennuksesta on tehty sopimus kiinteistön/taloyhtiön kanssa.

Pehkusuonkadulla Hervannan valtaväylän liittymän läheisyydessä tehdään uutta johtoreittiä varten kadun alitusta maanantain ja tiistain 8-9.7. välisenä yönä.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hämeenkadun länsipään työt 8.7.

Päivitetty Hämeenkadun itäpään työt 10.7.