Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 29

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat viikolla 29. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Teiskontiellä ja Tekunkadulla tehdään ajojohdinten asennuksia sunnuntaista keskiviikkoon 12.-15.7. öisin klo 21.00-7.00.

Pirkankadulla tehdään asfaltointeja viikolla 29 (13.7. alkaen) pääasiassa yöaikaan. Asfaltointien aikana Pirkankadun liikenteessä on poikkeuksia ja bussiliikennettä joudutaan ohjaamaan kiertoreiteille. Asfaltointitöiden ja liikennejärjestelyjen kesto on 3-5 yötä, riippuen töiden etenemisestä. Mikäli tarvitaan lisäöitä töiden loppuunsaattamiseksi, niistä informoidaan erikseen. Auto-ja bussiliikennettä siirretään töiden aikana osittain Pirkankadun raitiotieosuuden päälle ja bussipysäkeille tulee muutoksia. Bussiliikenteen muutoksista tiedottaa Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse omissa kanavissaan.

Pirkankadulla tehdään ajojohdinten asennuksia keskiviikon ja torstain välisenä yönä 15.-16.7. klo 21.00-7.00, mikäli asfaltointityöt alueella sen sallivat.

Itsenäisyydenkadulla tehdään viikolla 29 nykyisten asfalttipintojen jyrsintää yötöinä keskiviikon ja perjantain välisin’ä öinä 15.-17.7.  klo 20.00-6.00 välisenä aikana. Viikolla 31 eli heinäkuun lopulla tehdään asfaltointia Rautatienkadulla, Rautatienkadun/ Hämeenkadun/ Itsenäisyydenkadun liittymäalueella sekä Itsenäisyydenkadulla osuuksilla Rautatienkatu-Murtokatu ja Yliopistonkatu-Sammonaukio. Lisäksi päällystetään liittymäalueita Yliopistonkadulta sekä Salhojankadulta. Asfaltointia tehdään näissäkin kohteissa yöaikaan, jolloin liikennettä on vähemmän. Auto- ja bussiliikennettä siirretään myös Itsenäisyydenkadulla osittain raitiotielinjan päälle. Bussiliikenteen muutoksista tiedotetaan lähempänä töiden ajankohtaa Raitiotieallianssin ja Nyssen kanavissa.

Itsenäisyydenkadulla liikennejärjestelyjä viikolla 29 yöaikaan

Hämeenkadulla asennetaan yhdistettyjä sähkörata-ja valaisinpylväitä keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 15.-17.7. Keskustorille, Hatanpään valtatien risteykseen sekä Pellavatehtaankatu-Aleksanterinkatu-kortteliin.

Hatanpään valtatielle tuodaan kiskoja Hatanpään valtatie 20:n kohdalle (Vuolteenkadunristeys) sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 12.-13.7. klo 1.00-6.00 välisenä aikana.

Hatanpään valtatiellä Paapan kapakan edustalla olevalla bussipysäkillä korjataan murtunut kiveysalue väliaikaiselle asfalttipinnalle torstain ja perjantain välisenä yönä klo 1.00 -4.00 välillä.

Hatanpään valtatiellä Tammerburgerin edustalla tehdään jalankulku-ja pyöräilyväylän täyttötöitä, jolloin katu on myös väliaikaisesti poikki torstain ja perjantain välisenä yönä klo 21.00-1.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B