Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 31

Raitiotieallianssin yötöitä jatketaan viikolla 31. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Viikolla 31 tehdään asfaltointia Rautatienkadulla, Rautatienkadun/Hämeenkadun/Itsenäisyydenkadun liittymäalueella sekä Itsenäisyydenkadulla osuuksilla Rautatienkatu-Murtokatu ja Yliopistonkatu-Sammonaukio. Lisäksi liittymäalueita päällystetään Yliopistonkadulta sekä Salhojankadulta. Töitä tehdään sunnuntain ja perjantain välisinä öinä 26.-31.7. klo 20-08. Asfaltointia tehdään yöaikaan, jolloin liikennettä on vähemmän. Tarkemmin töistä ja niiden tuomista muutoksista voit lukea täältä. Bussiliikenteen muutoksista tiedotetaan Nyssen kanavissa.

Hämeenkadulla asennetaan yhteiskäyttöpylväitä Koskipuistossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä 29.-30.7. klo 00-06. Keskustorilla sekä Sokoksen kohdalla töitä tehdään torstain ja perjantain välisenä yönä 30.-31.7. klo 00-06. Toinen ajokaista suljettu töiden ajan ja liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla.

Tekunkadulla, Kuntokadulla ja Lääkärintiellä tehdään ajojohdinasennuksia sunnuntaista torstaihin 26.-30.7. klo 21.00-7.00.

Pirkankadulla, Tuulensuussa ja Hatanpään valtatiellä tehdään yötöinä kaapelointia viikolla 31. Työt alkavat sunnuntaina illalla 26.7 ja loppuvat torstaina 30.7. aamulla. Töitätehdään klo 22.00-8.00 välisenä aikana. Liikennekaistoilla olevia kaivoja aidataan, mutta liikenne pääsee kiertämään työkohdan viereisen kaistan kautta. Tarvittaessa liikenteenohjaajat ovat opastamassa ja pysäyttämässä liikennettä lyhyiksi hetkiksi, enimmillään 10 minuutin ajaksi. Työryhmän mukana kulkee kaapelinvetovaunu, jonka moottorista voi kuulua melua lähialueille.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

27.7. Muokattu muotoilu Sokoksella Sokoksen kohdaksi