Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla loppuasfaltointeja heinäkuun lopussa – raitiotietyöt valmistuvat tänä vuonna

Rautatienkadulla ja Itsenäisyydenkadulla tehdään heinäkuun lopulla, viikolla 31, raitiotietöiden valmistumiseen liittyviä loppuasfaltointeja. Töitä tehdään sunnuntain ja perjantain välisinä öinä 26.-31.7. klo 20-08. Työt aiheuttavat hetkellisiä muutoksia liikenteelle. Asfaltointia tehdään kohteissa yöaikaan, jolloin liikennettä on vähemmän.

Viikolla 31 eli heinäkuun lopulla tehdään asfaltointia Rautatienkadulla, Rautatienkadun/Hämeenkadun/ Itsenäisyydenkadun liittymäalueella sekä Itsenäisyydenkadulla osuuksilla Rautatienkatu-Murtokatu ja Yliopistonkatu-Sammonaukio. Lisäksi päällystetään liittymäalueita Yliopistonkadulta sekä Salhojankadulta. Rautatienkadun asfaltoinnin aikana liikennettä joudutaan ajoittain pysäyttämään liikenteenohjaajien toimesta.

Itsenäisyydenkatu välillä Rautatienkatu-Murtokatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 26.-27.7. klo 20-07. Tiistain ja keskiviikon 28.-29.7. välisenä yönä Itsenäisyydenkadun Sammonaukion suuntaan kulkeva eteläpuolen kaista on suljettu väliltä Yliopistonkatu-Sammonaukio klo 21-06. Bussit ovat kiertoreiteillä. Liikennejärjestelyistä ja bussiliikenteen muutoksista tiedotetaan myös Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kanavissa. Muun ajoneuvoliikenteen suositellaan käyttävän muita reittejä töiden ajan.

Säät voivat aiheuttaa muutoksia töiden aikatauluun. Tiedotamme verkkosivuillamme mahdollisista muutoksista.