Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 34

Raitiotien rakentaminen jatkuu yötöinä edelleen viikolla 34. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöllä myös turvallisuuden takia.

Pirkankadulle tuodaan kiskoja Sotkankadun kohdalla maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 3.00 – 6.00. Nostotöiden ajan toinen kaista on suljettu ja paikalla on liikenteenohjaus.

Hämeenkadulla Hämeenkatu 6:n edessä tehdään yhteiskäyttöpylväiden asennusta torstain ja perjantain välisenä yönä 22.-23.8. klo 1.30 – 6.00. Pylväiden nosto tehdään ajoradalta ja liikennettä ohjataan liikentenohjaajien toimesta. Hämeenkadun itäpäässä huuhdellaan ja kuvaillaan myös hulevesikaivoja samana yönä.

Aleksanterinkadun jaTuomiokirkonkadun välillä sekä Rautatienkadulla hulevesilinjojen puhdistusta ja kuvausta torstain ja perjantain välisenä yönä 22.-23.8. klo 22-06.

Itsenäisyydenkadulla rautatien alittavan tunnelin itäpuolella tehdään betonointitöitä keskiviikon ja torstain välisenä yönä 21.-22.8. klo 1.00 alkaen noin viiden tunnin ajan. Raitiotien kiintoraidelaattojen valutöiden vuoksi toinen kaista Itsenäisyydenkadulla on suljettuna ja paikalla on liikenteenohjaus.

Sammonaukiolla jatketaan viikolla 34 liikennevalojen keloihin liittyviä sahaustöitä yötöinä. Työt alkavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 18.-19.8. ja jatkuvat myös muina öinä. Lisäksi maanantain ja tiistain sekä torstain ja perjantain välisinä öinä tehdään asfaltin jyrsintää klo 21 – 06.

Teiskontiellä ABC-huoltoasemalle johtavassa alikulkutunnelissa tehdään konetöitä keskiviikon ja torstain välisenä yönä 21.-22.8. klo 21.00 -6.00.  Töiden vuoksi jalankulku-ja pyöräilyväylää joudutaan kaventamaan. Kohdalla opasteet käynnissä olevasta työstä.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Aleksanterinkadun, Tuomiokirkonkadun ja Rautatienkadun kohdan työt 19.8. 

Päivitetty Sammonaukion asfalttijyrsintätyöt 20.8. 

Päivitetty Teiskontien yötyöt 21.8. 

Päivitetty Hämeenkadun itäpään töitä 22.8.