Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 35

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat viikolla 35. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hatanpään valtatiellä tehdään kiskoporauksia, kaapelointitöitä ja vaihteiden kääntölaitteiden asennuksia mm. Sorinaukion tulevan raitiopysäkin läheisyydessä sunnuntaista perjantaihin 23.-28.8. klo 21.00-7.00. Töistä aiheutuu ajoittain melua lähiympäristöön

Hämeenkadulla tehdään vaihteiden kääntölaitteiden asennuksia sunnuntaista perjantaihin 23.-28.8. klo 21.00-7.00 kääntölaite asennukset. Töistä aiheutuu hetkittäin hieman liikennehaittaa.

Pirkankadulla tehdään vaihdetöitä sunnuntaista perjantaihin 23.-28.8. klo 21.00-7.00.

Hämeenkadulla tehdään 23.8. alkaen raitiotien ajojohtimien asennuksia Hämeenkadulla sunnuntaista torstaihin klo 21.00 -7.00 noin viiden viikon ajan. Töistä voi aiheutua lyhytaikaisia liikennejärjestelyjä Hämeenkadun bussi- ja autoliikenteelle. Ajojohdinten asennus aloitetaan Hämeenpuiston suunnasta ja asennustöitä tehdään noin viikon verran. Sen jälkeen tehdään ajojohtimien säätöä arviolta syyskuun loppuun. Työt tehdään kadun keskiosalla, sekä raiteilla että kiskoilla kulkevalla työkoneella, johon on liitetty nostokori ja ajolangan siirtolaite. Työryhmän perässä ajaa liikenteenohjausvaunu, ja liikennettä ohjataan tarpeen mukaan liikenteenohjaajien toimesta.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.