Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 36

Raitiotietyöt jatkuvat osittain öisin myös viikolla 36. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöaikaan myös sekä työntekijöiden että tienkäyttäjien turvallisuuden takia.

Hämeenpuistossa tehdään liikennevalotöitä to-pe välisenä yönä (6.-7.9.) klo 1.10-4.30. Liikenne on poikki kyseisellä aikavälillä Pirkankadun ja Hämeenkadun välillä Hämeenpuiston osuudella. Kiertotie Hämeenkadulle kulkee Hämeenpuisto-Hallituskatu- Hämeenpuisto-Hämeenkatu -reittiä. Joukkoliikennettä ei kulje tällä aikavälillä

Hämeenkadulla Tuulensuun korttelissa jatketaan  yötöitä viikolla  36. Korttelin pohjois- ja etelälaidalla (välillä Hämeenpuisto-Näsilinnankatu) tehdään kiinteistön reunustalla töitä öisin sunnuntaista  perjantaihin 2.- 7.9. välillä  klo 22.00–6.00  työtilanteen mukaan. Kulkuyhteydet kiinteistöihin säilyvät koko ajan ajosiltojen avulla. Töistä aiheutuu jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin, mutta meluavat työt pyritään tekemään klo 6:n jälkeen.

Hämeenkadun itäpäässä  välillä Pellavatehtaankatu–Koskikatu tehdään tiistain ja keskiviikon 4.-5.9. välisenä yönä klo 4.00 alkaen kaapeliputkitusten kaivuutöitä. Työstä aiheutuu jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin.

Rautatienkadulla jatketaan katutöitä viikosta 36 alkaen  päivä- ja ilta-aikaan klo 6.00-22.00 Kokonaisuudessaan Rautatienkadun työt valmistuvat syyskuun aikana.

Sammonaukiolla valetaan kiintoraidelaattaa yötöinä viikolla 36 tiistain ja keskiviikon 4.-5.9. välisenä yönä.  Sammonkadulla Sammonaukion päässä tehdään myös valutöitä samana yönä.

Teiskontiellä Uimalankadun risteyksessä tehdään liikennevalojen kaapelipoikituksia maanantai-ja tiistaiaamuina 3. ja 4.9. klo 4.30 alkaen

Valtatie 9:n ylittävällä Vackerin sillalla tehdään sillan reunapalkkien pinnoitustöitä viikolla 36 maanantaista perjantaihin klo 22.00-6.00.

Liisankadun ja Kaupinkadun risteyksessä toteutetaan maankaivutöitä maanantain ja tiistain 10.-11.9. välisenä yönä. Liittymän yli tehdään kaapeliputkituksia ja ne on tarkoitus suorittaa klo 21.00–6.00 välisenä aikana liikenteen sujuvoittamisen takia.Työn vuoksi Liisankadun itäpää on suljettu liikenteeltä. Liisankadun Teiskontien puoleinen liittymä on käytössä normaalisti ja toimii työn ajan ainoana reittinä Liisankadulle. Liisankadun itäpää avataan takaisin liikenteen käyttöön tiistaiaamun aikana Työstä ei aiheudu asukkaille vesikatkoja.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

5.9. päivitetty Hämeenpuiston yötyöt 

7.9. päivitetty Liisankadun ja Kaupinkadun risteyksen työt