Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 37

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat myös viikolla 37. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöaikaan myös sekä työntekijöiden että tienkäyttäjien turvallisuuden takia.

Rautatienkadulla jatketaan katutöitä päivä- ja ilta-aikaan klo 6.00-22.00.

Itsenäisyydenkadun ja Yliopistonkadun risteyksessä tehdään kiskotöitä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 16.-17.9.

Hermiankadulla tehdään viikon 37 aikana asfaltointeja 10.-13.9. osittain yötöinä . Keskiviikkona ja torstaina 12.-13.9. ajoradat päällystetään viimeisellä asfalttikerroksella. Tämä aiheuttaa merkittäviä muutoksia ajoneuvoliikenteeseen. Työt ja liikenteenohjaus tehdään tästä syystä molempien iltojen ja ke-to ja to-pe öiden aikana. Työt aloitetaan kumpanakin päivänä viimeistään klo 17.Asfaltointi tehdään kaista kerrallaan. Hermiankadun eteläpuolen tontti- ja katuliittymiä suljetaan ja bussipysäkkejä siirretään keskiviikkoiltana muutaman tunnin ajaksi töiden etenemisen mukaan. Kiertotiet järjestetään muita Hermiankadun liittymiä hyödyntäen. Sama toistuu torstai-iltana kadun pohjoispuolella.Työt aiheuttavat keskiviikkona ja torstaina alkuillasta ruuhkautumista. Klo 17 jälkeen ajoneuvolla liikkumista Hermiankadulla kannattaa välttää mahdollisuuksien mukaan. Hermiankadulta suositeltava poistumistie on Hervannantien kautta ruuhkautumisen pienentämiseksi. Perjantaina liikenne hoituu normaalisti.

Liisankadun ja Kaupinkadun risteyksessä toteutetaan maankaivutöitä maanantain ja tiistain 10.-11.9. välisenä yönä. Liittymän yli tehdään kaapeliputkituksia ja ne on tarkoitus suorittaa klo 21.00–6.00 välisenä aikana liikenteen sujuvoittamisen takia.Työn vuoksi Liisankadun itäpää on suljettu liikenteeltä. Liisankadun Teiskontien puoleinen liittymä on käytössä normaalisti ja toimii työn ajan ainoana reittinä Liisankadulle. Liisankadun itäpää avataan takaisin liikenteen käyttöön tiistaiaamun aikana Työstä ei aiheudu asukkaille vesikatkoja.

Liisankadulla liikennekatko 10.-11.9. yöaikaan
Liisankadulla liikennekatko 10.-11.9. yöaikaan

 

Hämeenpuistossa tehdään yötöitä keskiviikon ja torstaina 12.-13.9. välisenä yönä klo 4.00 alkaen

Hämeenkadulla urakoidaan yötöitä Näsilinnankadun ja Kuninkaankadun välisellä osuudella keskiviikon ja torstain 12.-13.9.välisenä yönä sekä mahdollisesti torstain ja perjantain 13.-14.9. välisenä yönä   klo 22.00-6.00. Myös loppuviikon muina arkiöinä yötyöt ovat mahdollisia. Yötöitä tehdään myös Aleksis Kiven kadun kohdalla 12.-13.9.

Pirkankadulla on liikennekatko torstain ja perjantain välisenä yönä (13.-14.9.) klo 0.55-4.30 Kortelahdenkadun ja Mustanlahdenkadun välillä.

Länteen päin menevä liikenne on suljettuna Kortelahdenkadulta Mustanlahdenkadun suuntaan noin korttelin puoliväliin. Kiertoreitti takaisin Pirkankadulle kulkee Kortelahdenkatu-Satakunnankatu-Sotkankatu. Joukkoliikennettä ei kyseisenä aikana alueella kulje. Itään menevä liikenne kulkee normaalisti.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hermiankadun yötyöt 10.9. klo 14.00

Päivitetty 11.9. Hämeenkadun yötyöt

Päivitetty 12.9. Hämeenpuiston; Hämeenkadun ja Rautatienkadun työt

Päivitetty 12.9. Pirkankadun yötyöt

Päivitetty 14.9. Yliopistonkadun ja Itsenäisyydenkadun risteyksen yötyöt