Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 38

Raitiotieallianssin yötöitä jatketaan viikolla 38 ja muun muassa ajojohtimia Hämeenkadulla trimmataan. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadulla jatketaan raitiotien ajojohtimien trimmausta sunnuntaista torstaihin klo 21.00 -7.00 vielä noin kahden viikon ajan. Töistä voi aiheutua lyhytaikaisia liikennejärjestelyjä Hämeenkadun bussi- ja autoliikenteelle. Työt tehdään kadun keskiosalla, sekä raiteilla että kiskoilla kulkevalla työkoneella, johon on liitetty nostokori ja ajolangan siirtolaite. Työryhmän perässä ajaa liikenteenohjausvaunu, ja liikennettä ohjataan tarpeen mukaan liikenteenohjaajien toimesta.

Pirkankadulla tehdään Pyynikintori 8 -kiinteistön seinäkiinnikkeissä olevien köysiportaalien viimeistelytöitä maanantain ja tiistain välisenä yönä 14.-15.9. klo 0.00-5.00. Töitä tehdään nostokorista, joka liikkuu ajoittain kiinteistöjen lähellä.

Hatanpään valtatiellä, Vuolteenkatu-Tampereen valtatie-osuudella tehdään  17.9 klo 20 – 07  kiintoraidelaatan betonivalua. Töiden ajan Hatanpään valtatie suljettu Vuolteenkadun risteyksestä etelän suuntaan kuvan mukaisesti. Lisäksi linja-autoaseman bussipysäkit ovat poissa käytöstä töiden ajan. Linja-autoaseman liittymät ovat työn ajan normaalisti käytössä.

Hatanpään valtatie suljettu Vuolteenkadun risteyksestä etelän suuntaan. Lisäksi linja-autoaseman bussipysäkit ovat poissa käytöstä töiden ajan. Linja-autoaseman liittymät ovat työn ajan normaalisti käytössä
Liikennejärjestelyt kiintoraidelaatan valutöiden aikana

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hatanpään valtatien työt 17.9.