Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 38

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 38. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Rantatien länsipäässä yhdistetään uusi jalankulku- ja pyöräväylä Paasikiventien varressa olevaan väylään torstain ja perjantain välisenä yönä 21.-22.9. kello 23.00-6.00. Töiden aikana liittymäalue kaivetaan auki, tehdään rakennekerrokset ja asfaltoidaan.

Lielahdenkadulla, välillä Lentävänniemenkatu-Halkoniemenkatu, asfaltoidaan reunakiviroiloja ja pohjamassoja torstain ja perjantain välisenä yönä 21.-22.9. klo 21.00-6.00. 

Taysin alueella tuetaan sepelirataa perjantain ja lauantain välisenä yönä 22.–23.9. sekä lauantain ja sunnuntain välinen yönä 23.–24.9. klo 23.00–6.00. Sepelintukemiskone tiivistää radan tukikerroksen eli sepelin kiskojen ympärille ja asemoi radan oikeaan asemaansa. Tuenta on osa sepeliraiteen ylläpitotyötä. Radan ylityspaikka Lääkärinkadun jalankulku- ja pyöräväylällä on töiden aikana suljettu. Ylityspaikalta poistetaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden varoitusvalot perjantaiaamusta 22.9. alkaen. Jalankulkuun ja pyöräilyyn järjestetään kiertoreitti Kuntokadulta Elämänaukiolle johtavan väylän kautta. Varoitusvalot palautetaan toimintaan seuraavan viikon alkupuolella.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä aiheutuvaa haittaa.

Lisätty Lielahdenkadun työt 19.9.