Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 38

Raitiotieallianssi jatkaa yötöitä viikolla 38. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöaikaan myös sekä työntekijöiden että tienkäyttäjien turvallisuuden takia.

Pirkankadulla on liikennekatko torstain ja perjantain välisenä yönä (20.-21.9.) klo 0.55-4.30 Kortelahdenkadun ja Mustanlahdenkadun välillä sekä Kortelahdenkadun ja Mariankadun välillä.Länteen päin menevä liikenne ohjataan Pirkankadulle takaisin kiertoreittiä Mustanlahdenkatu-Satakunnankatu-Sepänkatu. Joukkoliikennettä ei kyseisenä aikana alueella kulje. Itään menevä liikenne kulkee normaalisti.Lisäksi Metson kohdalla aloitetaan kiintoraidelaatan valu klo 4 alkaen, mutta tällä ei ole vaikutuksia liikenteen sujuvuuteen.

Hämeenkadulla Aleksanterinkatu-Koskikatu-välillä tehdään asfalttipohjia yötöinä tiistian ja keskiviikon välisenä yönä 18.-19.9. klo 2 alkaen.

Hämeenkadulla siirretään bussipysäkkejä Keskustorin alueella ja Sokoksen edustalla perjantaina 21.9. Siirtoihin liittyvät työt aloitetaan aamuyöllä klo 4:00 alkaen. Työstä aiheutuu jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin.

Rautatienkadulla jatketaan katutöitä päivä- ja ilta-aikaan klo 6.00-22.00.

Itsenäisyydenkadun ja Yliopistonkadun risteyksessä tehdään kiskotöitä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 16.-17.9.

Teiskontiellä asfaltoidaan talouskaistaa maanantain ja tiistain 17.-18.9. välisenä yönä

Itsenäisyydenkadulla suljetaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 18.-19.9. rautatien alittavasta tunnelista eteläinen ajokaista klo 22.00-6.00. Liikenne ohjataan kaista kerrallaan liikenteenohjaajilla pohjoiseen tunneliin. Tarvittaessa suljetaan molemmat kaistat. Yön aikana autoilijoiden kannattaa käyttää muita reittejä Itsenäisyydenkadun sijaan. Liikennekatkon aikana tehdään kaivutöitä Rautatienkadun liittymässä ja Tullintorin poistetun pysäköintirampin kohdalla.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty 18.9. Hämeenkadun yötyöt

Päivitetty Pirkankadun liikennekatko 19.9.

Päivitetty 20.9. Hämeenkadun bussipysäkkityöt