Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 41

Raitiotieallianssi jatkaa yötöitä viikolla 41. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Paasikiventiellä tehdään ajoratamaalauksia ja liikennejärjestelyjä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 11.-12.10. klo 20.00-06.00. Liikennettä ohjataan liikenteenohjauksella.

Paasikiventien pohjoisilla ajokaistoilla tehdään liikennejärjestelymuutoksia tiistain ja keskiviikon välisenä yönä klo 20:00 – 06:00. Paasikiventien ja Rantatien liittymä siirretään toistaiseksi n. 250 metriä nykyisen liittymän kohdalta keskustan suuntaan.

Hämeenkadulla asennetaan tapahtumavalolaitteita sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 9.-10.10. raitiotieliikenteen katkon aikana. Asennukset tehdään nostokorista, jota siirretään aina pylväsparien välillä. Hämeenkadun autoliikenne sekä jalankulku ja pyöräily ohjataan tarvittaessa pois työalueelta.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.