Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 44

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat viikolla 44. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään yöaikaan myös turvallisuuden takia.

Hervannassa Opiskelijakadun kiertoliittymän lähelle tuodaan kiskoja tiistaiaamuna 30.10 klo 5.00-7.00. Kiskolasti puretaan tien puolelta ja liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla. Insinöörinkadulla Duon edustalla aloitetaan kiveystöitä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 30.-31.10 ja niitä jatketaan yötöinä ainakin viikon 44 ajan arkiöisin. Kiinteistöjen ovien edustan kiveystyöt pyritään suorittamaan niinä aikoina, kun yritykset on suljettu. Kaikkiaan kivityöt kestävät noin viisi viikkoa, säätilasta riippuen.

Sammonaukiolla tehdään asfalttipohjia maanantain ja tiistain 29.-30.10. välisenä yönä klo 3.00 alkaen.

Sammonkadun itäpäähän tuodaan kiskoja keskiviikkoaamuna 31.10. klo 5.00 alkaen. Paikka on hieman Rieväkadun liittymästä keskustaan päin. Kiskoja nostellaan ajotieltä työmaalle ja tarvittaessa liikenteenohajuksessa käytetään liikenteenohjaajia.

Hämeenkadulla Tuulensuussa asennetaan sähkörata-ja valaisinpylväitä torstain ja perjantain 1.-2.11. välisenä yönä klo 24.00-6.00. Töiden vuoksi alueella on liikennekatko klo 2.00-4.30. Bussiliikennettä ei kulje kyseisellä aikavälillä. Kuninkaankatu-Keskustori-alueella tehdään asfalttipohjia keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 22.00-6.00. Torstaiaamuna klo 4.00 alkaen on Keskustorilla länteen menevä liikenne (pohjoispuoli) ainoastaan yhdellä kaistalla. Toisella kaistalla tehdään asfaltointitöitä ja työt on tarkoitus saada tehtyä aamun aikana. Bussipysäkit palvelevat matkustajia ajoratapysäkkeinä. Tämä voi  aiheuttaa pieniä viivästyksiä ajoneuvoliikenteelle ko. kohdassa.

Hämeenkadun itäpäässä Tuomiokirkonkadun kohdalla tehdään samoin torstain ja perjantain välisenä yönä 1.-2.11.kaapeliputkituksia klo 22.00-6.00. Lisäksi koko Hämeenkadulla tehdään viikon 44 aikana yötöinä kiveysten ja reunakivien pesua.

Sammonkadulla, Teiskontiellä ja Sammonaukiolla tehdään torstain ja perjantain 1.-2.11.välisenä yönä tiemerkintöjä klo 21.00-6.00.

Pirkankadulla pääkirjasto Metson edustalla tehdään jätevesilinjan töitä ja kaapeliputkituksia keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 31.10-2.11. Yötöiden ja niiden valmistelujen vuoksi joudutaan liikenne sulkemaan Pirkankadun alkupään sekä Kortelahdenkadun väliseltä osuudelta länteen päin ajettaessa. Liikennekatko on keskiviikko-torstaiyönä klo 20.00-5.15 ja torstai-perjantaiyönä klo 23.00-5.15. Yötöitä tehdään klo 22-6.00 välillä. Liikennekatkon aikana kiertotie kulkee kirjasto Metson takaa Puutarhakatua pitkin ja sieltä on pääsy takaisin Pirkankadulle Kortelahdenkadun kautta. Töiden aikana liikennettä ohjataan alueella liikenteenohjaajien toimesta. Alueen kiinteistöihin pääsy varmistetaan. Metson edustan bussipysäkki on pois käytöstä ja bussit jatkavat Puutarhakadulta suoraan Kortelahdenkadulle, josta reitti jatkuu Pirkankadulle. Normaalireitille palataan kumpanakin aamuna klo 5.15 alkaen. Liikenne Pirkankatua itään toimii normaalisti.

Pirkankadulla liikennekatkoja ja joukkoliikennejärjestelyjä öisin keskiviikon ja perjantaina välillä
Pirkankadulla liikennekatkoja ja joukkoliikennejärjestelyjä öisin keskiviikon ja perjantaina välillä

 

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hämeenkadun työt ja Keskustorin alueen työt 30.10. 

Täydennetty Tuulensuun töitä 31.10.

Lisätty Sammonkadun, Teiskontien ja Sammonaukion yötyöt 1.11.