Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 46

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 46. Raitiotien osalla 2 tehdään rautatiealueella Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, joita tehdään yöaikaan lähiviikkojen ajan. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Rautatiealueella Tipotie–Sepänkatu–Nääshalli-välillä tehdään raitiotien rakentamista ja Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, mm. rautatieopastimien siirtoa, viikoilla 46-47, sunnuntain ja perjantain välisinä öinä eli 25.10.-20.11. välisenä aikana. Töihin liittyy myös kaapelien ja opastimien kuljetusta ja muuta työmaaliikennettä työalueella sekä Paasikivenkadulla yöaikaan. Työaika ko.öinä on klo 21.00-7.00. Työt tehdään pääosin rautatiealueelta, mutta opastimia siirrellään Paasikivenkadun varrelle rajattujen varasto-ja työalueiden sekä rautatiealueen välillä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Hatanpään valtatiellä Suvantokadun risteyksen ja poliisitalon välillä tehdään kiskojen puhdistus- ja mittaustöitä maanantain ja tiistain välisenä yönä 9.11.-10.11. klo. 2.00-7.00.

Bussipysäkit siirretään linja-autoaseman edestä Ratinan eteen keskiviikkona 11.11. Valmistelevia töitä tehdään keskiviikkoaamuna klo 3.00-6.00.

Hatanpään valtatiellä tehdään keskiviikon ja torstain välisenä yönä 11.-12.11. klo 3.00 – 7.00 kaapeliputkien kaivuutyöt. Työalue on välillä Tampereen valtatie-Suvantokatu

Hatanpään valtatiellä tehdään myös Trolley-mittauksia viikolla 46 yöaikaan. Näistä töistävälillä Tampereen vala ei aiheudu merkittävää meluhaittaa.

Hämeenkadulla ja Pirkankadulla tehdään Kunnossapitoallianssin toimesta kiskojen hiontaa sekä muita kiskojen ja kadun kunnossapitotöitä sunnuntaista keskiviikkoon 8.-11.11. klo 22.00-7.00. Kiskojen hionta on melko hiljaista ja nopeusrajoitusten mukaisesti nopeasti etenevää työtä, mutta sitä toistetaan alueella useita kertoja. Pesutöissä käytettävä työkone aiheuttaa melua aina työalueen kohdalla. Kunnossapitoallianssi suorittaa jatkossa kunnossapitotöitä eri alueilla säännöllisesti.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hatanpään valtatien työt 11.-12.11.