Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 48

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 48. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hervannan valtaväylän raitiotieosuudella, välillä Hallilan pysäkki-Turtolan pysäkki ja Vuohensillankatu-Rieväkatu, sekä Pyynikintorin ja Tikkutehtaan välillä tehdään raitiotien päällysrakenteen tarkistusmittauksia ja tarvittaessa kiskonhiontaa viikoilla 47–48 sunnuntaista perjantaihin 19.11.–1.12. klo 22.00–6.00. Melua aiheuttavaa kiskonhiontaa tehdään vain tarvittavissa kohdissa, jotka selviävät mittaustöiden aikana.

Paasikiventiellä, Rosenlewin sillan kohdalla, asennetaan valaisimia torstain ja perjantain välisenä yönä 30.11.-1.12. klo 22.00-6.00. Työn aikana Paasikiventiellä on molempiin suuntiin ajoradoilla vuorotellen yksi kaista suljettu, ja sulku siirtyy seuraavalle kaistalle sitä mukaa, kun valaisimia saadaan asennettua. Keskustan suuntaan ajettaessa Rantatien liittymä suljetaan työn aikana muutamaksi tunniksi, kun sen kohdalle tulevat valaisimet asennetaan. Kulku Rantatielle tapahtuu tällöin tien itäpäästä. Liittymän sulkemisesta tiedotetaan Vaitinaron liikenneinfotaulussa.

Federleynkadulla, Kehyskadulla, Lielahdenkadulla ja Halkoniemenkadulla tehdään sähköradan asennustöitä yöaikaan sunnuntaista torstaihin 26.-30.11. klo 21.00-7.00. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarpeen mukaan työalueen ohi.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätty Paasikiventien työt 29.11.