Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 49

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 49. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Federleynkadulla, Kehyskadulla, Lielahdenkadulla ja Halkoniemenkadulla tehdään sähköradan asennus- ja säätötöitä yöaikaan sunnuntaista torstaihin 3.-7.12. klo 21.00-7.00. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarpeen mukaan työalueen ohi.

Pyhällönpuistossa asennetaan raitiopysäkin kaiteita keskiviikkona 6.12. kello 9.00-18.00 välillä. Työstä aiheutuu ajoittain jonkin verran melua.

Paasikiventiellä, Rosenlewin sillan kohdalla, asennetaan valaisimia torstain ja perjantain välisenä yönä 7.- 8.12. klo 21.00-6.00. Työn aikana Paasikiventiellä on molempiin suuntiin ajoradoilla vuorotellen yksi kaista suljettu, ja sulku siirtyy seuraavalle kaistalle sitä mukaa, kun valaisimia saadaan asennettua. Keskustan suuntaan ajettaessa Rantatien liittymä suljetaan työn aikana muutamaksi tunniksi, kun sen kohdalle tulevat valaisimet asennetaan. Kulku Rantatielle tapahtuu tällöin tien itäpäästä. Liittymän sulkemisesta tiedotetaan Vaitinaron liikenneinfotaulussa

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Päivitetty Paasikiventien ja Pyhällönpuiston työt 4.12.