Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 5

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 5. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Maanantaista 1.2.2021 alkaen porataan Santalahden ylikulkukäytävän paaluja myös öisin. Porapaalutustöitä tehdään yötöinä Paasikiventien (Vt12) reunoilla. Porapaalutuksesta leviää maan- ja vedensekaista ”porasoijaa” työkohteen ympärille. Yötöiden aikana Paasikiventien toinen ajosuunta kavennetaan yhdelle kaistalle niin, että toinen kaista on rajattuna työalueeksi. Töitä tehdään yöaikaan turvallisuussyistä ja Paasikiventien liikenteelle aiheutuvan haitan minimoimiseksi. Porapaalutus on melua aiheuttavaa työtä ja yötöitä tehdään arviolta maanantaiin ja keskiviikon välisinä öinä (1.2. – 3.2.) klo 21.00-6.00. Samoina öinä Paasikiventien (Vt12) keskikaistoilla tehdään tien alla olevan hulevesiviemärin sukitusta.

Päivitys 2.2:  Santalahden ylikulkukäytävän porapaalutus etenee arvioitua nopeammin. Ensi viikolle suunnitellut yötyöt aloitetaan jo viikon 5 aikana. Maanantain ja tiistain, ja tiistain ja keskiviikon välisten öiden lisäksi porapaalutusta tehdään keskiviikon ja torstain (3.-4.2.) j. Yötöitä jatketaan myös mahdollisesti ensi viikon aikana töiden etenemisen mukaisesti.

Päivitys 2.2: Hatanpään valtatiellä Vuolteenkadun risteysalueen länsipuolella tehdään likennejärjestelyjä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä (2.-3.2.) klo 3.00 alkaen.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16

Poistettu 4.2. porapaalutus to-pe-yöltä Santalahden ylikulkukäytävältä.