Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 7

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 7. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hervannassa jatketaan ajojohdinasennuksia viikoilla 7-8 yöaikaan Hervantakeskuksen raitiopysäkin ja Tohtorinpuiston välisellä osuudella. Työaika on sunnuntaista torstaihin klo 21.00 -7.00. Töiden aikana voidaan ajoittain joutua hetkellisesti pysäyttämään liikennettä. 

Hatanpään valtatiellä tehdään liikennejärjestelyjä Suvantokadun liittymäalueella ti-ke sekä ke-to -öinä klo 22-07. Töiden myötä Suvantokadulta lännestä Hatanpään valtatielle etelään kääntyminen kielletään liittymän hulevesi- ja kaapeliputkitustöiden ajaksi. 

Hämeenkadun ja Hatanpään valtatien sekä Insinöörinkadun ja Atomipolun risteyksissä tehdään vaihdetöitä tiistain ja  perjantaihin välisinä öinä klo 21-07. 

Pyynikintorilla tehdään pysäkkikatoksen viimeistelytöitä yötöinä ke-to -välisenä yönä klo 21-07. Töiden ajan liikennettä ohjataan työalueen ohi bussipysäkkitaskujen kautta. Liikenteeseen voi tulla töiden aikana pieniä katkoja.

Rantatiellä Santalahden ylikulkäytävällä  jatketaan porapaalutuksia Paasikiventien (Vt12) ja Rantatien välikaistalla ma-ti ja ti-ke sekä to-pe-välisinä öinä klo 21-06. 

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet: 

Tampereen palvelupiste

sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi

puhelin 041 730 8168

Frenckellinaukio 2 B

postiosoite PL 487

33101 Tampere

avoinna ma – pe klo 9 – 16

 

Päivitetty 16.2. Hatanpään valtatien ja Suvantokadun liikennejärjestelyt jatkuvat myös ke-to välisenä yönä.

Päivitetty 18.2. Santalahden ylikulkukäytävän porapaalutustöiden aikataulua