Raitiotiesillan työt sulkevat rampit Kekkosentielle peräkkäisinä öinä

Raitiotieallianssi tekee viikolla 38 Kekkosentien raitiotiesillan valutelineiden purkua. Töitä tehdään maanantaista 18.9. alkaen, mutta pääosa töistä tehdään öisin 19.-22.9. iltakymmenen ja aamuviiden välillä. Teiskontieltä idästä Kekkosentielle Hervannan suuntaan laskeva ramppi on töiden vuoksi suljettu tiistain ja keskiviikon välisen yön 19.-20.9. ja Teiskontieltä Kekkosentielle lännen suuntaan johtava ramppi on suljettu keskiviikon ja torstain välisenä yönä 20.-21.9. Myös alueen jalankulkuun ja pyöräilyyn tulee muutoksia. Töistä voi aiheutua melua lähialueille.

Jalankulku ja pyöräily kiertoreitille yhdeksi yöksi

Kekkosentien itäpuolella kulkeva jalankulun ja pyöräilyn reitti on suljettu torstain ja perjantain välisenä yönä 21.-22.9. Jalkakäytävällä on liikenteenohjaajat molemmissa päissä, jotka opastavat kävelijät ja pyöräilijät kiertoreitille.

Rampit Teiskontieltä Hervannan suuntaan ja Teiskontieltä länteen suljettu peräkkäisinä öinä

Teiskontieltä idästä Kekkosentielle Hervannan suuntaan johtava ramppi on suljettu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 19.-20.9. Lisäksi Kekkosentiellä, sillan alittavalla työmaa-alueella on käytössä vain yksi kaista. Ajorampin ollessa suljettuna ajoreitti Teiskontieltä Hervannan suuntaan on Kissanmaankatu-Takahuhdintie-Uudenkylänkatu-Sammon valtatie-Hervannan valtaväylä tai Kaupinkatu-Sammonkatu-Sammon valtatie-Hervannan valtaväylä.

Teiskontieltä Kekkosentielle lännen suuntaan johtava ramppi on suljettu keskiviikon ja torstain välisenä yönä 20.-21.9 iltakymmenestä aamuviiteen. Ajorampin ollessa suljettuna idän suunnasta tuleva, Kekkosentielle pyrkivä liikenne ohjataan Teiskontietä keskustan suuntaan. Kekkosentielle seuraava mahdollinen reitti idän suunnasta ajettaessa on Kalevan puistotieltä. Kun puolestaan ajetaan keskustasta idän suuntaan, on pääsy Kekkosentielle esimerkiksi Tammelan puistokatua pitkin. Keskustasta idän suuntaan ajettaessa on Itsenäisyydenkadun ja Teiskontien risteyksessä kääntyminen vasemmalle pohjoisen suuntaan Kalevan puistotielle kielletty.

Liikennejärjestelyt ovat viranomaisten ja Tampereen yliopistollisen sairaalan sekä hälytysajoneuvojen tiedossa.

Työt tehdään ilta-ja yöaikaan, jotta liikenteelle aiheutuu häiriötä mahdollisimman vähän. Työt joudutaan tekemään niin lähellä ajorataa, että liikenne rampeilla on keskeytettävä turvallisuussyistä.

 

Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kiertoreitti 21.-22.9. välisenä yönä

 

Autoilijoiden kiertoreitit kun Teiskontieltä idästä Kekkosentielle ja Hervantaan johtava ramppi suljettu 19.-20.9.

 

Autoilijoiden kiertoreitit kun Teiskontieltä Kekkosentielle länteen johtava ramppi suljettu 20.-21.9. välisenä yönä