Raitiotiesillan valutöistä liikennejärjestelyjä Hervannan Kanjonin alueella

Hervannan Kanjonin ylittävän Koivustenojan ratasillan valutyöt käynnistyvät tiistaiaamuna 28.8. klo 8. Työt kestävät yhtäjaksoisesti keskiviikon- ja torstain eli 29.-30.8. väliseen yöhön. Töiden aikana betoniautot joutuvat käyttämään Kanjonin alueella kulkevaa, suljettua ulkoilureittiä. Ulkoilureitti suljettiin viime maaliskuussa siltatöiden ja työmaaliikenteen takia. Alueen lähistöllä mahdollisesti liikkuvien on kuitenkin syytä noudattaa varovaisuutta.

Autojen käyttämä reitti kulkee lähellä asutusta, joten kuorma-autojen ääntä voi kuulua sisätiloihin. Insinöörinkadun päässä on ajoittain liikenteenohjaaja opastamassa jalankulkijoita.

Kanjonin alueen yli rakennettava Koivustenojan raitiotiesilta on noin sata metriä pitkä ja lähes 20 metriä korkea, ollen yksi Tampereen raitiotien korkeimmista siltarakenteista. Leveyttä sillalle tulee 15 metriä, kun siihen raitiotien lisäksi tehdään eroteltu jalankulku-ja pyöräilyväylä raitiotien viereen. Kanjonin raitiotiesilta valmistuu myöhemmin syksyllä, kun sillan kansi vielä valetaan ja jännitetään. Alueen ulkoilureitit palaavat takaisin käyttöön vuoden lopulla sillan valmistuttua.

Sillan valutöiden aikana 28.-30.8. betoniautot käyttävät suljettua ulkoilureittiä
Sillan valutöiden aikana 28.-30.8. betoniautot käyttävät suljettua ulkoilureittiä