Raitiotietyöt muuttavat liikennejärjestelyjä Insinöörinkadulla

Insinöörinkadun reunakivi- ja päällystystöiden vuoksi liikennejärjestelyt muuttuvat viikolla 33 Kanjoninkadun ja Orivedenkadun välillä. Liikenne tällä osuudella muuttuu kaksisuuntaiseksi autoliikenteelle.

Linja-autoliikenteelle uudet liikennejärjestelyt eivät aiheuta muutoksia ja bussit kulkevat Hervannan suuntaan edelleen Hervannan valtaväylää pitkin. Pohjoiseen kulkevien bussien linja-autopysäkki säilyy Insinöörinkadun itäpuolella. Pysäkin vieressä on suojatie käytössä. Linja-autolinjat eivät muutu.

Insinöörinkadun länsipuolen liittymät avataan jälleen, ja tonttiliikenne hoituu normaalisti Insinöörinkadun puolelta. Kanjoninkadun liikenne ja alueen jalankulku- ja pyöräilyväylät pysyvät normaalina.

Insinöörinkadun ja Orivedenkadun liittymä muuttuu kaksisuuntaisuuden myötä T-risteykseksi, jossa Insinöörinkadulta tulijalla on väistämisvelvollisuus.

Liikennejärjestelyt alkavat viikon 33 alkupuolella.

Insinöörinkadulta poistetaan puita

Insinöörinkadulla tehdään myös raitiotien rakentamiseen liittyviä puunkaatotöitä viikolla 33. Teekkarinkatu–Arkkitehdinkatu-välillä kaadetaan koivuja molemmin puolin katua keskiviikkona ja torstaina 15.-16.8. Työt aloitetaan aamulla noin klo 6 ja niistä on hetkittäin haittaa liikenteelle.

Tohtorinpuistoon tehdään uutta raitiotietyömaan tukikohtaa. Sitä varten rakennetaan jätevesi-ja vesijohtolinjaa Tohtorinkadun keskialueella viikon 32 lopulla ja viikon 33 aikana.

 

Jalankulkureitit Insinöörinkadun ja Orivedenkadun risteyksessa
Jalankulkureitit Insinöörinkadun ja Orivedenkadun risteyksessa

 

 

Insinöörinkadun liikennejärjestelyt viikolta 33 alkaen
Insinöörinkadun liikennejärjestelyt viikolta 33 alkaen