Kirjoita kanssamme ratikan tarinaa

Aurinko pilkistelee Tuulensuun lehmusten välistä, kun ratikka suhisee hiljaisesti kohti keskustaa. Kuuluu tasainen puheensorina ja ikkunasta vilahtelee kauniit tutut Tampereen maisemat. Koski kuohuu ihmisten liikkuessa paikasta toiseen kiireettömästi ja kiireessä. Poikkean matkan varrella Itsenäisyydenkadun liikkeissä ja jatkan matkaani sujuvasti bussilla kohti kotia.

Tähän tilanteeseen on vielä muutaman pysäkin verran matkaa ja siksi ratikan tarinaa kirjoitetaan ylös juuri nyt. Tampere on muutoksen keskellä ja me olemme todistamassa historian syntyä. Siksi perustimme blogin nimeltä Ratikan tarina, jotta saamme tallennettua muistiin tämän kaupunkia muovaavan ja muuttavan hankkeen vaiheet. Meidän yhdessä kirjoittamaamme tarinaa on hyvä uusien asukkaiden tutkia ja meidän palata muistelemaan.

Blogi tulee sisältämään raportointia, tunnelmia ja pohdintaa hankkeen etenemisestä sekä sopivasti asiaa sivuraiteilta. Avaamme blogin useille eri kirjoittajille sekä näkökulmille. Kutsuttujen kirjoittajien lisäksi haluamme kuulla kuntalaisten tarinoita ratikkareitin varrelta ja kauempaa. Siksi tulemmekin joka kuukausi valitsemaan kuukauden kynäilijän, joka kertoo hankkeesta omasta perspektiivistään. Tarjoamme mahdollisuuden myös rakentavalle kritiikille, sillä haluamme tallentaa tuntemukset molemmilta laidoilta ja niiden keskeltä.

 

Hyppää vaunuun ja tallenna kanssamme pala historiaa.

Raitiotieallianssi

 

Lähde meidän kanssamme kirjoittamaan ratikan tarinaa ja ota yhteyttä: info@raitiotieallianssi.fi