Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 36

Raitiotieallianssi jatkaa yötöitä viikolla 36. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Pirkankadulla, Sepänkadulla ja Paasikivenkadulla tehdään ajojohdinasennuksia yötyönä sunnuntain ja torstain 4. – 8.9. välisinä öinä klo 21.00 – 07.00.

Paasikiventiellä tehdään yötyönä asfaltointia ja kaide-elementtien asennusta keskiviikon ja perjantain 7. – 9.9. välisinä öinä klo 20.00 – 06.00. Työn aikana lännen suuntaan ajettaessa tie on yksikaistainen n. 500 metrin matkalta tulevan Rosenlewin sillan kohdalta Lielahteen päin. 

Hämeenkadulla tehdään tapahtumavalolaitteiden asennusta yötyönä viikosta 36 alkaen. Laitteiden asennusta tehdään aina sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, jolloin raitiotieliikenteen katko on pisin ja töistä on mahdollisimman vähän haittaa muulle liikenteelle. Töiden kesto on tämänhetkisen arvion mukaan joitakin viikkoja. Työt Hämeenkadulla aloitetaan Tuulensuusta kohti Hämeensiltaa. Asennukset tehdään nostokorista, jota siirretään aina pylväsparien välillä. Hämeenkadun autoliikenne sekä jalankulku ja pyöräily ohjataan tarvittaessa pois työalueelta.  

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Muokattu 6.9.: Tarkennettu Paasikiventien yötöiden aikaa

Palautteet: 

Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16