Hämeenpuistossa raitiotiehen liittyviä yötöitä – Pirkankadulle liikennekatko

Raitiotieallianssi tekee Hämeenpuistossa, Pirkankadun liittymässä pääkirjasto Metson edustalla, kaukokylmälinjan putkituksia tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 7.-8.8. klo 23.00-4.10. Ajoneuvoliikenne on katkaistu Pirkankatu-Hämeenpuisto-Hämeenkatu-välillä klo 1.10 alkaen.

Kiertotienä Pirkankadulta länteen on reitti Mariankatu-Hallituskatu-Hämeenpuisto-Hämeenkatu. Kiertoreitti pohjoisesta on Puutarhakatu-Mariankatu-Hallituskatu-Hämeenpuisto.

Työalue Metson edustalla avataan liikenteelle aamulla klo 4.10. Hämeenkadun ja Pirkankadun liittymässä sijaitseva työalue on pois käytöstä klo 6.00 saakka ja tällöin kiertotie kulkee Hämeenpuisto-Hallituskatu- Hämeenpuisto-Hämeenkatu -reittiä. Joukkoliikenne kulkee tällöin poikkeusreittiä Hallituskadun kautta.

Töitä jatketaan tarvittaessa samoilla järjestelyillä ja samoina ajankohtina myös keskiviikon ja perjantain välisinä öinä. Töistä voi aiheutua melua lähiympäristöön.

 

Hämeenpuistossa ja Pirkankadulla tehdään kaukokylmälinjaa yötöinä 7.8. alkaen
Hämeenpuistossa ja Pirkankadulla tehdään kaukokylmälinjaa yötöinä 7.8. alkaen

 

Tampereen seudun joukkoliikenteen tiedote lisätty klo 14:15.

Poikkeusreitti Hämeenkadun länsipäässä aikaisin aamulla 8.8.

Nysset ajavat keskiviikkona 8.8. klo 4-6 lännestä tullessaan reittiä Hämeenpuisto-Hallituskatu-Kirkkokatu-Keskustori. Hämeenkadulla tehdään raitiotietyömaahan liittyviä kaukolämpötöitä, jonka takia läpiajo on estetty.

Poikkeusreitti vaikuttaa Keskustorin pysäkkijärjestelyihin seuraavasti:

Lisäksi linjan 6 käytössä oleva Hämeenpuisto 31 (0081) ei ole käytössä poikkeusreitin ajan.

Poikkeusreitillä olevat linjat eivät pysähdy pysäkillä Aleksanterin koulu (0079), vaan sitä käyttää ainoastaan linja 6 Nalkalan päätteelle ajaessaan.

Bussien kiertoreitti Hämeenpauistossa
Bussien kiertoreitti Hämeenpuistossa

Tiedote Tampereen seudun joukkoliikenteen sivuilla