Hatanpään valtatiellä ajokaistamuutoksia – Hämeenkadulla aloitetaan kadunrakennustöitä

Hatanpään valtatiellä raitiotietyöt etenevät suunnitellusti, ja niistä aiheutuu viikolla 14 hieman liikennejärjestelyjä ja ajolinjamuutoksia Suvantokadun ja Hämeenkadun väliselle yksisuuntaiselle osuudelle. Hämeenkadulla aloitetaan kesän kiveystöiden valmistelevia töitä.

Hatanpään valtatien auto- ja bussiliikenteen ajokaista Suvantokadun kiertoliittymästä Hämeenkadulle siirretään maanantaina 30.3. kadun länsipuolelle Verkatehtaankadulle saakka. Liikenteen siirto tehdään viikon 14 maanantaina eli 30.3. aamulla. Hatanpään valtatien putkisiirrot kadun länsireunassa ovat edenneet suunnitelmien mukaan ja myös Otavalankadun tunnelin vesieristystyöt ovat edenneet suunnitellusti. Liikenteen siirron jälkeen päästään tekemään tunnelin itäpuolen vesieristystöitä.

Hatanpään valtatiellä ajolinjoihin muutoksia Suvantokadun ja Verkatehtaankadun välillä 30.3. alkaen.
Hatanpään valtatiellä ajolinjoihin muutoksia Suvantokadun ja Verkatehtaankadun välillä 30.3. alkaen.

Hämeenkadulla aloitetaan kadunrakennusta ja kiveystöitä valmistelevia töitä Koskipuiston ja Pellavatehtaankadun välillä viikolla 14 eli 30.3. alkaen, kadun pohjoispuolella. Alueella tehdään kaapeliputkituksia, ja töistä voi aiheutua pieniä reittimuutoksia jalankulkijoille. Kadunrakennus -ja kiveystöitä jatketaan tänä vuonna Hämeenkadun molemmilla reunoilla Kuninkaankadun ja Aleksanterinkadun välillä eri kohdissa. Kiveystyöt aloitetaan heti kelien salliessa, viimeistään toukokuun alussa. Hämeensillalla rakennetaan viimeistä osuutta Hämeenkadun raitiotiestä, joka valmistuu kesän loppuun mennessä.

Hämeensillalla on käynnissä jo kiskojen asemointi
Hämeensillalla on käynnissä jo kiskojen asemointi paikoilleen