Liikennejärjestelyjä Paasikivenkadulla yöaikaan viikolla 21

Paasikivenkadulla viimeistellään katutöitä ja viikolla 21 Paasikivenkadulla tehdään yötöinä asfalttipäällystyksiä sekä ajoratamaalauksia sunnuntain ja perjantain 21.–26.5. välisinä öinä klo 21.00 – 06.00. Sunnuntain ja maanantain 21. – 22.5. välisenä yönä idästä länteen ajettaessa ajorata on suljettuna ja liikenne ohjataan vastakkaisen suunnan ajoradan kautta jossa on yksi kaista molempiin suuntiin.

Maanantain ja tiistain 22. – 23.5. välisenä yönä on puolestaan lännestä itään ajettaessa ajorata suljettuna, ja liikenne ohjataan vastakkaisen suunnan ajoradalle, jossa on myös yksi kaista kumpaankin suuntaan. Lisäksi Paasikiventieltä Paasikivenkadulle liittyvä ramppi on suljettuna, jolloin Nyssen linjat 13, 19, 72, 80 ja 82 ajavat keskustan suuntaan Rantatietä. Linjoilla on tilapäinen pysäkki Rantatiellä, ennen Paasikivenkatua. Bussiliikenteen muutoksista tiedottaa Nysse. Töitä jatketaan tarvittaessa myös tiistain ja keskiviikon 23.5. – 24.5. välisenä yönä.

Asfalttipäällystyksien valmistuttua Paasikivenkadulla tehdään ajoratamaalauksia keskiviikon ja perjantain 24. – 26.5. välisinä öinä. Ajoratamaalaustöiden aikana liikennettä ohjataan liikenteenohjauksella.