Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 21

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 21. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Raitiotieallianssi tekee Tampereen Ratikan sähköratarakenteiden muutostöitä keskusta-alueella 5.3.–28.5. Töitä tehdään Hämeenkadulla, Pirkankadulla sekä Hatanpään valtatien raitiotieosuudella pääsääntöisesti arkiöisin (su-pe) raitioliikenteen normaalin liikennetauon aikana klo 23.00–5.00. Työt on järjestelty niin, että ne haittaavat raitioliikennettä mahdollisimman vähän.

Pyynikintorin ja Sepänkadun välillä tehdään liikennevalojen ennakkotestejä tiistain ja keskiviikon 23. – 24.5. välisenä yönä klo 22.00 – 5.00.

Paasikivenkadulla tehdään ajoradan asfaltointeja sekä ajoratamaalauksia sunnuntain ja perjantain 21. – 26.5. välisinä öinä klo 21.00 – 06.00. Asfaltointityöt tehdään sunnuntain ja keskiviikon välisinä öinä. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä idästä länteen ajettaessa ajorata on suljettuna. Maanantain ja tiistain välisenä yönä lännestä itään ajettaessa on ajorata suljettuna. Liikenne ohjataan molempina öinä vastakkaisen suunnan ajoradalle, jossa on yksi kaista kumpaankin suuntaan. Töitä jatketaan tarvittaessa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ajoratamaalauksia tehdään keskiviikon ja perjantain välisinä öinä, jolloin liikennettä ohjataan liikenteenohjauksella. Tiedote

Muokattu 22.5. Lisätty Pyynikintorin ja Sepänkadun väliset työt