Raitiotieallianssin yötöitä viikolla 24

Viikolla 24 Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat. Töitä tehdään yöaikaan, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Pirkankadulla Mariankadun risteykseen tuodaan kiskoja maanantain ja tiistain välisenä yönä 10.-11.6. klo 2.00-6.00.

Hämeenkadun itäpäässä jatketaan jalkakäytävien rakentamista yötöinä myös tällä viikolla.

Rautatienkadun ja Itsenäisyydenkadun risteysalueella kaivetaan valaistusputkituksia ja Yliopistonkadun risteyksessä tehdään kevyen liikenteen väylällä liikennevaloputkituksia torstain ja perjantain välisenä yönä
13.-14.6. klo 22.00 – 6.00.

Itsenäisyydenkadulla suoritetaan kiintoraidelaatan valu Ratapihankadulta alas asematunneliin 11.-12.6. välisenä yönä klo 1.00-6.00. Ratapihankadulla kevyt liikenne ohjataan pumpun ohi liikenteenohjaajilla.

Sammonkadulla tehdään liikennevaloilmaisimien asennusten pohjatöitä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 11.-12.6.

Sammonaukiolla suoritetaan ke – to (12. – 13.6.) välisenä yönä vaihdelaatan betonivalu.Työt aloitetaan klo 22 ja betonivalun arvioitu kesto on 12 tuntia, joten työt jatkuvat vielä aamupäivän risteyksessä. Teiskontieltä päin tulevia kaistoja joudutaan osittain kaventamaan Sammonaukiolla työn ajaksi, mutta kaikki ajosuunnat pyritään risteyksessä kuitenkin säilyttämään.

Hervannassa Insinöörinkadulla Lindforsinkadun risteyksessä tehdään torstain ja perjantain välisenä yönä 13.-14.6. klo 4.00 alkaen kiintoraidelaatan betonivalua.

Itsenäisyydenkadulla, Teiskontiellä, Hermiankadulla, Hervannan valtaväylällä ja Pirkankadulla tehdään alkukesän aikana yötöinä pistemäisesti kaapelien vetoja kaapelikaivantoihin. Töistä voi aiheutua vähäistä ääntä ja liikennehaittaa. Tarvittaessa liikennettä pysäytetään hetkellisesti työalueen kohdalla tai ohjataan ohi työmaan.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Hämeenkadun itäpään, Rautatienkadun ja Itsenäisyydenkadun työt 11.6.

Päivitetty Sammonaukion yötyöt 11.6.