Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 11

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 11. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Sepänkadulla tehdään ratajohdon muutostöitä sunnuntaista perjantaihin 12.-17.3. klo 22.00-6.00. Töitä tehdään nostokorikalustolla, jolla liikutaan ajoittain myös talojen ikkunoiden takana. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla.

Raitiotieallianssi tekee Tampereen Ratikan sähköratarakenteiden muutostöitä keskusta-alueella 5.3.–28.5. Töitä tehdään Hämeenkadulla, Pirkankadulla sekä Hatanpään valtatien raitiotieosuudella pääsääntöisesti arkiöisin (su-pe) raitioliikenteen normaalin liikennetauon aikana klo 23.00–5.00. Sähköratatyöt aloitetaan ensimmäiseksi Pirkankadulla ja niiden kesto on muutaman viikon ajan. Sen jälkeen vuorossa on Hatanpään valtatien liittymäalue ja loppukeväällä työskennellään sekä Hämeenkadulla että Hatanpään valtatiellä. Työt on järjestelty niin, että ne haittaavat raitioliikennettä mahdollisimman vähän. Lisätietoa >>