Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 11

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 11. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Sammonkadun ja Rieväkadun välillä tehdään raitiotien ajojohtimien asennuksia sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 8.-9.3. klo 21.00 – 7.00.

Hervannan valtaväylällä tehdään raitiotien ajojohtimien säätöä maanantaista torstaihin 10.-12.3. öisin klo 21.00 – 7.00.

Hämeenkadulla, Hämeensillalla tehdään liikennejärjestelyjä yötöinä maanantain ja tiistain välisenä yönä 9.-10.3. Liikennejärjestelyjä muokataan lähiviikkoina alkavien Hämeensillan raidetöiden vuoksi. Työalue sijaitsee sillan keskellä, ja ensimmäisessä vaiheessa Hämeensillan liikennejärjestelyt muokataan siten, että työaluetta laajennetaan pohjoisreunan suuntaan. Bussien ja taksien ajokaista siirretään kohti sillan reunaa, ja samalla jalankulkuväylä kapenee. Ajokaistat ja jalankulkuväylät sillan eteläreunalla pysyvät pääosin nykyisillä paikoillaan. Jalankulkureitit säilyvät sillan molemmilla reunoilla. Tampereen Teatterin edustalla sijaitsevaa suojatietä siirretään muutamia metrejä Keskustorin suuntaan.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B