Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 12

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 12. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Paasikiventien keskialueella nostellaan palkkeja työnaikaista teknistä siltaa varten tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 22.-23.3. klo 23.00-06.00.

Sepänkadun sillalla jatketaan rautatien ja sillan väliin töiden ajaksi rakennetun suojaseinärakenteen purkua öisin. Töitä tehdään sunnuntain ja perjantain välisinä öinä junaliikenteen taukojen aikana klo 20.00 – 06.00 välillä huhtikuun alkuun asti. Töihin kuuluu ponttiseinän katkaisua sekä täyttötöitä maa-aineksella sillan vierellä. Töistä voi aiheutua melua lähikiinteistöihin. Työ tehdään yöaikaan, koska päivällä purkutyöt eivät pääradan vilkkaan junaliikenteen vuoksi ole mahdollisia.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16