Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 17

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 17. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hatanpään valtatiellä  tehdään maanantain ja tiistain 26.-27.4. välisenä yönä vesijohtoverkoston liitostöitä  klo 00.00-5.00. Töistä johtuen kiinteistöissä Aleksanterinkatu 37/Suvantokatu 7 on katkos vedenjakelussa klo 00.00-5.00 välisenä aikana. Jakelukatkos saattaa jatkua yli ilmoitetun päättymisajan, mikäli liitostyössä kohdataan ennalta arvaamattomia ongelmia. Ennen jakelukatkosta käyttövettä kannattaa varata astiaan. Katkoksen aikana vesihanat tulee pitää kiinni vesivahinkojen välttämiseksi. Vesipaineen palautumista voi testata käyttämällä hanaa hetkellisesti raollaan.Työn valmistuttua vedessä saattaa esiintyä lyhytaikaista samentumista. Samentuminen poistuu vettä hetken aikaa juoksuttamalla. Pahoittelemme vedenjakelun katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Hatanpään valtatiellä, Hämeenkadun ja linja-autoaseman välillä, tehdään ajojohdintöitä torstain ja perjantain 29.-30.4. välisenä yönä klo 5.00-7.00. Työtä tehdään nostokorista, jolla liikutaan ajoittain kiinteistöjen läheisyydessä.

Pirkankadulla, Pyynikintorin raitiotiepysäkillä, tehdään pysäkin täyttötöitä ja kivipohjia torstain ja perjantain  29.-30.4. välisenä yönä klo 00.00-7.00.

Sepänkadulla tehdään Sepänkadun sillan purkua valmistelevia töitä rautatiealueella sunnuntaista lauantaihin 26.4.-1.5. klo 20.00-7.00. Sepänkadun sillan alapuolelle rakennetaan suojakatos, jonka alla junaliikenne pääsee kulkemaan sitten kun vanha silta puretaan ja uusi silta rakennetaan tilalle. Työvaiheina on muun muassa porapaalutusta ja pontitustöitä, koska suojakatoksen ja uuden sillan perustuksia sekä tukiseiniä tehdään radan pinnan alapuolelle. Paalutus- ja pontitustöistä aiheutuu melua lähiympäristöön. Paasikivenkadulla ja Sepänkadulla voi olla normaalia enemmän työmaaliikennettä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Paasikiventiellä siirretään sunnuntaista perjantaihin 25.-30.4. klo 21.00-6.00 telematiikkakeskusta ja telematiikkaportaaleita, joilla ohjataan Rantatunnelin sähköisiä opasteita. Siirron vuoksi tunneliin liittyvät sähköiset opasteet tunnelin länsipuolella, Vaitinaron risteyksen ja Paasikivenkadun risteyssillan välillä, ovat pois toiminnasta koko työn ajan. Työstä saattaa siirtojen yhteydessä aiheutua lyhytkestoista melua.

Hervannassa Hermiankadulla tehdään kaapelireittikaivuutöitä ja Makkarajärvellä sekä Kalevassa Lääkärintiellä viimeistelytöitä torstain ja perjantain 29.-30.4. välisenä yönä klo 22.00-7.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16

 

Päivitetty 27.4.: Lisätty Hermiankadun, Makkarajärven ja Lääkärintien yötyöt, sekä HVT:n ajojohdinasennukset ja Pirkankadun työt