Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 18

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 18. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadulla Keskustorin alueella (välillä Aleksis Kiven katu – Hämeensilta) tehdään bussipysäkkien reunakivien vaihtotöitä yötöinä sunnuntaista perjantaihin 2.-7.5. klo 18.00-24.00 välisinä aikoina. Työtä tehdään useammassa työvaiheessa, ja työ aiheuttaa muutoksia Keskustorin alueen bussipysäkkeihin. Ensimmäisessä vaiheessa pysäkki Keskustori C siirretään Aleksis kiven kadulle.

Hämeenkadulla ja Hatanpään valtatiellä tehdään vaihteen ohjaus- ja turvalaitetöitä sunnuntaista perjantaihin 2.-7.5. klo 21.00-7.00. Kalevassa Teiskontiellä ja Lääkärintiellä, sekä Hervannassa Insinöörinkadulla, tehdään raitiotiepysäkkien keskustöitä sunnuntaista perjantaihin 2.-7.5. klo 21.00-7.00.

Sepänkadulla tehdään Sepänkadun sillan purkua valmistelevia töitä rautatiealueella tiistaista perjantaihin 4.-7.5. klo 20.00-7.00. Sepänkadun sillan alapuolelle rakennetaan suojakatos, jonka alla junaliikenne pääsee kulkemaan, kun vanha silta puretaan ja uusi rakennetaan tilalle. Työvaiheina on muun muassa suojaseinärakenteen seinäelementtien kasaamista ja niiden nostamista radan yläpuolelle. Yötyön aikana suojaseinäelementtejä laahataan vinssaamalla Sepänkadun sillan alapuolella. Nostotöistä ja vinssaamisesta saattaa aiheutua meteliä lähiympäristöön. Paasikivenkadulla ja Sepänkadulla voi olla normaalia enemmän työmaaliikennettä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Sepänkadun lähellä rautatiealueella puretaan myös rautatien opastinportaalia ja opastinsiltaa lauantain ja sunnuntain 8.-9.5. väisenä yönä klo 22.00-12.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16