Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 19

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 19. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Rantatiellä asennetaan kiskonliikuntalaite Rosenlewin sillan alkupäähän sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 5.-6.5. klo 22.00-6.00. Laitteen asennus tapahtuu Rantatien kiertoliittymän kohdalta. Asennuskalusto on työn aikana osittain Rantatien ajoväylällä. Liikenne ohjataan työalueen ohi liikenteenohjaajien avulla.

Kehyskadun ja Lielahdenkadun kiertoliittymässä aloitetaan päällysrakennetyöt. Kiertoliittymässä tehdään liikennejärjestelyjä maanantaina 6.5. aamuyöllä klo 5.00 alkaen. Lisätietoa tästä.

Helatorstaina 9.5. tehdään päiväaikaan Näsisaaressa sekä Hiedanrannassa päällysrakennetöitä.

Hiedanrannassa jatketaan raitiotien sähkörata-asennuksia kevään ajan sunnuntaista torstaihin klo 21.00-7.00.

Niemenrannan ja Lentävänniemen raitiotiekaduilla tehdään ajojohdinten viimeistelyjä alkukesään asti sunnuntain ja torstain välisinä öinä klo 22.00-6.00.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.