Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 23

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat viikolla 23.  Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hervannan valtaväylällä tehdään ajojohdintöitä sunnuntain ja torstain välisinä öinä 31.5.-4.6. klo 21.00-7.00.

Hatanpään valtatiellä tehdään kiskotöitä maanantain ja tiistain välisenä yönä 1.6-2.6.20. klo 01.00-7.00 Suvantokadun ja Verkatehtaankadun risteyksissä.

Hatanpään valtatie 6:n edustalla tehdään keskiviikon ja torstain (3.-4.6.) välisenä yönä rännivesiputkituksia klo 21.00-6.00 ja  torstain ja perjantian välisenä yönä (4.-5.6.) jalkakäytävän maanrakennustöitä klo 21.00-6.00.  Työstä johtuen jalankulku ohjataan perjantain vastaisena yönä kadun länsireunaan välillä Verkatehtaankatu – Otavalankatu. Liikkeisiin ja asuntoihin kulku kuitenkin järjestetään työn aikanakin.

Pyynikintorilla rakennetaan hulevesilinjaa ja töiden vuoksi joudutaan sulkemaan Pyynikintorin lännen puoleinen liittymä torstain ja perjantain välisenä yönä 4.-5.6. Ajoneuvoliikenne joutuu kiertämään Heinätorin kautta. Pyynikintorin ja Pirkankadun toisessa liittymässä liikennevalot ovat poissa käytöstä, jotta torilta poistuvat linja-autot voidaan ohjata siitä Pirkankadulle. Risteyksessä on tällöin liikenteenohjaajat. Työstä voi aiheutua jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin.

Hämeenkadulla välillä Pellavatehtaankatu-Aleksanterinkatu tehdään torstain ja perjantain välisenä yönä 4.-5.6. klo 1.00-6.00 yhdistettyjen sähkörata-ja valaisinpylväiden asennusta. Toinen kaista Hämeenkadusta on suljettu ja liikennettä ohjataan liikenteenohjaajilla.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana.  Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:

Palvelupiste Frenckell

sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi

puhelin: 03 5656 4400

käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

Päivitetty Pyynikintorin työt 2.6.

Päivitetty Hatanpään valtatien työt 3.6.

Päivitetty Hämeenkadun työt 4.6.