Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 33

Raitiotieallianssin yötöitä jatketaan viikolla 33. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Pirkankadun ja Sepänkadun alueella tehdään suojateiden massamerkintöjä viikolla 33 yötöinä. Töitä tehdään klo 22-06 välillä- Töiden ajankohta riippuu säätilanteesta

Hämeenkadulla aloitetaan pylväiden kalustus ja köysiportaalien asennus. Töitä tehdään yötöinä sunnuntain ja torstain välisinä öinä 9.-13.8. klo 21-7. Köysiportaalien asennus aloitetaan Hämeenpuiston päästä, mutta viikon aikan töitä tehdään koko Hämeenkadun alueella. Tarpeen tullen töitä jatketaan viikolla 34.

Hatanpään valtatie 18 kohdalle tuodaan kiskoja sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 9.-10.8. klo 02-7 välillä.

Pirkankadulla päällystetään Pyynikintorin itäinen liittymä tiistaina 11.8. klo 03-06. Töiden aikana Pirkankadulta ei pääse kääntymään Pyynikintorille. Tarvittaessa torialueelta pääsee ajamaan kadulle Pyynikintori.

Kartta kääntymisestä torialueelta kadulle Pyynikintori.

Hämeenkadulla Pellavatehtaankadun risteyksessä  ja Hämeenpuistossa pääkirjasto Metson edessä tehdään torstain ja perjantain välisenä yönä 13.-14.8. klo 21-06 liikennevalosilmukoiden sahausta.

 

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty 10.8. tarkennettu kääntymistä torialueelta kadulle Pyynikintori ja lisätty kartta.

Päivitetty 11.8. Pirkankadun ja Sepänkadun yötöillä.

Päivitetty 13.8. Liikennevalosilmukoiden sahaukset Hämeenkadulla ja Hämeenpuistossa.