Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 40

Raitiotieallianssin yötyöt jatkuvat viikolla 40. Hämeenkadun ajojohtimia trimmataan edelleen. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadulla jatketaan raitiotien ajojohtimien trimmausta sunnuntaista torstaihin 27.9.-1.10. klo 21.00 -7.00 vielä noin viikon ajan. Töistä voi aiheutua lyhytaikaisia liikennejärjestelyjä Hämeenkadun bussi- ja autoliikenteelle. Työt tehdään kadun keskiosalla, sekä raiteilla että kiskoilla kulkevalla työkoneella, johon on liitetty nostokori ja ajolangan siirtolaite. Työryhmän perässä ajaa liikenteenohjausvaunu, ja liikennettä ohjataan tarpeen mukaan liikenteenohjaajien toimesta.

Hatanpään valtatiellä Verkatehtaankatu-Hämeenkatu -välillä sekä koko Hämeenkadulla tehdään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä (29.-30.9.) klo 01.15-04.30  bitumisaumauksia ratalaattoihin. Töiden ajan Hatanpään valtatie on suljettu välillä Verkatehtaankatu-Hämeenkatu. Työ tehdään bussikatkon aikana. Töiden aikana käytössä kiertoreitti Hämeenkadulle Verkatehtaankatu-Pellavatehtaankatu-Hämeenkatu. Hämeenkadulla työt tehdään sulkemalla töiden ajaksi toinen kaista.

Keskustorilla tehdään asfaltointeja torstain ja perjantain välisenä yönä 1.-2.10. Töiden vuoksi Aleksis Kiven katu on suljettu välillä Hämeenkatu-Kauppakatu  ja ajo bussiterminaaliin on  suljettu klo 00.15 -4.45

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

Päivitetty Hatanpään valtatien ja Hämeenkadun bitumisaumaustyöt 29.9.

Päivitetty Keskustorin asfaltoinnit 30.9.