Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 41

Viikolla 41 raitiotien yötyöt jatkuvat. Töitä tehdään yöllä turvallisuuden takia ja jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän.

Hervannassa Atomipolulla ja Hermiankadulla jatketaan ajojohtimien asennusta sähköratapylväisiin. Työt tehdään yöaikaan sunnuntaista torstaihin 6.10.-10.10. klo 21.00-7.00. Töistä voi aiheutua pientä liikennehaittaa, ja liikennettä ohjataan tarvittaessa opastein työalueen ohi.

Pirkankadulla Sepänkadun liittymäalueella tehdään maanantain ja perjantain (7.-11.10.)  välisinä öinä asfaltointeja valmistelevia töitä klo 20.00-6.00.  Pyynikintori-Mariankatu -alueen asfaltointeja tehdään keskiviikosta perjantaihin päivätöinä (9.-11.10.). Alueiden liikennettä ohjataan liikenteenohjauksella.

Hervannan valtaväylän ja Vuohensillankadun ja Pehkusuonkadun liittymissä tehdään raiteen tukemista yöaikaan. Töistä aiheutuu autoliikenteelle liikennejärjestelyjä ja kiertoreittejä, sillä liittymät joudutaan töiden ajaksi sulkemaan. Pyöräilyn ja jalankulun reitteihin töillä ei ole vaikutusta. Liittymäalueilla on töiden aikana liikenteenohjaajia opastamassa ja järjestelemässä liikennettä.Töitä tehdään liittymäalueilla arviolta kahden yön verran yhteensä. Töitä tehdään molemmissa liittymissä sekä maanantain ja tiistain että tiistain ja keskiviikon välisinä öinä 7.-9.10. klo 22.00 – 8.00. Tarvittaessa töitä tehdään vielä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Molemmat liittymät on töiden aikana suljettu. Pehkusuonkadun alueella autoliikenteen tulee käyttää kiertoreittejä, esim. Pehkusuonkatu–Loukkaankatu–Hallilantie–Sotilaankatu–Hervannan valtaväylä. Yöbussiliikenteen ja pelastuslaitoksen tarvitsema kulku liittymässä järjestetään tarvittaessa ajosilloin. Vuohensillankadun liittymässä autoliikenteen kulku liittymässä järjestetään samoin tarvittaessa ajosilloilla.

Itsenäisyydenkadulla Yliopistonkadun ja Rautatienkadun risteysalueilla tehdään kaivojen piikkausta, asfaltin jyrsintää ja asfaltointia torstain ja perjantain välisinä öinä 10-11.10. klo 22 – 06. Samat työt jatkuvat samoilla alueilla myös viikolla 42 keskiviikon ja perjantain välisinä öinä 16.-18.10. Liikennettä ohjataan liikenteenohjaajilla ja ajoittain liikennettä voidaan joutua hetkellisesti pysäyttelemään.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B

 

Päivitetty Pirkankadun töitä 7.10.