Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 46

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 46. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Federleynkadulla, Kehyskadulla, Lielahdenkadulla ja Halkoniemenkadulla tehdään sähköradan asennustöitä yöaikaan sunnuntaista torstaihin 12.-16.11. klo 21.00-7.00. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarpeen mukaan työalueen ohi.

Paasikiventiellä tehdään kuitukaapelin vaihtotöitä torstain ja perjantain välisenä yönä 16.-17.11. klo 21.00 – 4.00. Töiden aikana Paasikiventien keskustan suuntaan menevistä kolmesta kaistasta pohjoisin eli ajosuuntaan nähden vasemmanpuoleisin kaista on suljettu. Työalue ja liikennejärjestelyt ovat Rantatien liittymästä keskustan suuntaan. Töistä ei aiheudu melua, mutta työkoneissa on huomiovalot.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.