Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 47

Raitiotieallianssi tekee yötöitä viikolla 47. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hervannan valtaväylän raitiotieosuudella, välillä Hallilan pysäkki-Turtolan pysäkki sekä Vuohensillankatu-Rieväkatu, sekä Pyynikintorin ja Tikkutehtaan pysäkin välillä, tehdään raitiotien päällysrakenteen tarkistusmittauksia ja tarvittaessa kiskonhiontaa viikoilla 47–48 sunnuntaista perjantaihin 19.11.–1.12. klo 22.00–6.00. Melua aiheuttavaa kiskonhiontaa tehdään vain tarvittavissa kohdissa, jotka selviävät mittaustöiden aikana.

Federleynkadulla, Kehyskadulla, Lielahdenkadulla ja Halkoniemenkadulla tehdään sähköradan asennustöitä yöaikaan sunnuntaista torstaihin 19.-23.11. klo 21.00-7.00. Autoliikennettä, jalankulkua ja pyöräilyä ohjataan tarpeen mukaan työalueen ohi.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.