Turtolassa kaideasennuksia raitiopysäkin tukimuurilla – bussipysäkille kulkureittimuutoksia

Raitiotieallianssi asentaa Turtolassa raitiopysäkin tukimuurin päälle kaiteita keskiviikosta perjantaihin 17. – 19.3. ilta- ja yöaikaan. Töistä aiheutuu kulkureittimuutoksia Hervannan suunnan bussipysäkille (Laulunmaa 3950) kuljettaessa.

Turtolan raitiopysäkin tukimuurin päälle asennetaan nykyistä korkeammat suojakaiteet. Niillä varmistetaan, että ulkopuolisilla henkilöillä ei ole mahdollisuutta ulottua ajojohtimien alueelle. Asennuksia tehdään keskiviikosta perjantaihin klo 18.00 – 6.00 välillä. Töiden aikana kulkureitti bussipysäkille ohjataan kiertoreittiä. Kulkuyhteydeksi suositellaan sähkönsyöttöaseman läheisyydessä olevia portaita.

Esteetön kulkureitti pysäkille on tarvittaessa käytössä. Kaiteiden asennustyö pysäytetään, jos pysäkille on menossa esimerkiksi lastenvaunujen kanssa kulkevia. Esteettömän väylän käyttö turvataan tällöin paikalla opastavan henkilön toimesta.

Töistä voi aiheutua jonkin verran melua lähialueen kiinteistöihin. Työ suoritetaan yötyönä liikenneturvallisuuden, liikenteen sujuvuuden ja työn turvallisen toteuttamisen takaamiseksi.

Kulkureitit kaidetyön aikana