Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 13

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 13. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Sepänkadulla tehdään raitiotien rakentamiseen liittyviä sähköratatöitä rautatiealueella Näsinkallio-Sepänkatu-Tipotie-välillä sunnuntaista torstaihin 28.3.-1.4. klo 20.00-2.30. Rautatiealueella tehdään raitiotien rakentamista ja Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, mm. sähköratapylväiden asennuksia ja sähköradan ajojohtimien muutoksia. Työt tehdään pääosin rautatiealueelta. Paasikivenkadulla voi olla normaalia enemmän työmaaliikennettä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Sepänkadulla tehdään myös Sepänkadun sillan purkua valmistelevia töitä rautatiealueella sunnuntaista perjantaihin 28.3.-2.4. klo 20.00-6.00. Sepänkadun sillan alapuolelle rakennetaan suojakatos, jonka alla junaliikenne pääsee kulkemaan sitten kun vanha silta puretaan ja uusi silta rakennetaan tilalle. Työvaiheina on muun muassa porapaalutusta ja pontitustöitä, koska suojakatoksen ja uuden sillan perustuksia sekä tukiseiniä tehdään radan pinnan alapuolelle. Paalutus- ja pontitustöistä aiheutuu melua lähiympäristöön. Paasikivenkadulla ja Sepänkadulla voi olla normaalia enemmän työmaaliikennettä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Paasikiventiellä (VT12) tehdään ensi viikolla liikennejärjestelyitä uuden Santalahden ylikulkukäytävän rakentamiseen liittyen sunnuntaista torstaihin 28.-1.4. klo 20.00-06.00.

Ajojohdintyöt jatkuvat Hatanpään valtatiellä sekä Hatanpään valtatien ja Hämeenkadun risteysalueella sunnuntaista torstaihin 28.3. -1.4. klo 21.00 -5.00 Työtä tehdään liikenteenohjaajien avustuksella, liikennettä voidaan ajoittain pysäyttää hetkellisesti.

Hatanpään valtatie avataan kaksisuuntaiseksi keskiviikon ja torstain välisenä yönä 31.3.-1.4.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487