Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 14

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 14. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadulla ja Hatanpään valtatiellä tehdään ratajohtotöitä yötöinä maanantaista perjantaihin 5.-9.4. klo 21.00-5.00. Työtä tehdään liikenteenohjaajien avustuksella.

Sepänkadulla tehdään Sepänkadun sillan purkua valmistelevia töitä rautatiealueella tiistaista lauantaihin 6.-10.4. klo 20.00-7.00. Sepänkadun sillan alapuolelle rakennetaan suojakatos, jonka alla junaliikenne pääsee kulkemaan sitten kun vanha silta puretaan ja uusi silta rakennetaan tilalle. Työvaiheina on muun muassa porapaalutusta ja pontitustöitä, koska suojakatoksen ja uuden sillan perustuksia sekä tukiseiniä tehdään radan pinnan alapuolelle. Paalutus- ja pontitustöistä aiheutuu melua lähiympäristöön. Paasikivenkadulla ja Sepänkadulla voi olla normaalia enemmän työmaaliikennettä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Sepänkatu 11:n liikehuoneiston edustan porraskiveys asennetaan takaisin päiväkodin oven eteen tiistaina ja keskiviikkona 6.-7.4. klo 17.00-20.00. Työt tehdään ilta-aikaan, jotta päiväkodin kulku ei häiriinny sen aukioloaikana. Työt tehdään kevyen liikenteen väylällä. Työn aikana kevyen liikenteen väylä työkohteen ohi on käytössä, mutta se ohjataan työmaa-aidoilla ja opasteilla kulkemaan turvallisinta reittiä.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Palautteet:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma – pe klo 9 – 16