Raitiotieallianssin yötyöt viikolla 45

Raitiotieallianssi tekee yötöitä myös viikolla 45. Raitiotien osalla 2 aloitetaan rautatiealueella Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, joita tehdään yöaikaan lähiviikkojen ajan. Töitä tehdään öisin, jotta liikennettä, asukkaita ja tienkäyttäjiä häiritään mahdollisimman vähän. Töitä tehdään öisin myös turvallisuuden takia.

Hämeenkadulla ja Hatanpään valtatiellä tehdään vaihdetöitä, kaapelointia ja maadoitustöitä sunnuntain ja perjantain välisinä öinä 1.-6.11. klo 21.00-7.00. Töistä voi aiheutua ajoittain liikennehaittaa ja melua lähiympäristöön.

Hatanpään valtatiellä, linja-autoaseman edustalla, tehdään huleveden poikituksia maanantaista perjantaihin 2.-6.11. klo 20.00-7.00. Hatanpään valtatie on suljettu töiden ajaksi ajoneuvoliikenteeltä Vuolteenkadun risteyksestä etelän suuntaan. Linja-autoaseman liittymät ovat normaalisti käytössä. Linja-autoaseman bussipysäkit ovat poissa käytöstä töiden ajan ja reitillä kulkevat linjat ohjataan poikkeusreiteille. Bussireittien muutoksista tiedottaa tarkemmin Tampereen seudun joukkoliikenne.

Rautatiealueella Tipotie–Sepänkatu–Nääshalli-välillä tehdään raitiotien rakentamista ja Sepänkadun sillan uusimista valmistelevia töitä, mm. rautatieopastimien siirtoa, viikoilla 44-47, sunnuntain ja perjantain välisinä öinä eli 25.10.-20.11. välisenä aikana. Töihin liittyy myös kaapelien ja opastimien kuljetusta ja muuta työmaaliikennettä työalueella sekä Paasikivenkadulla yöaikaan. Työaika ko. öinä on klo 21.00-7.00

Työt tehdään pääosin rautatiealueelta, mutta opastimia siirrellään Paasikivenkadun varrelle rajattujen varasto-ja työalueiden sekä rautatiealueen välillä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikenteenohjaajilla.

Yötöistä voi aiheutua melua lähialueille. Asennuksissa käytettävien työkoneiden huomiovalot ovat päällä töiden aikana. Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Palautteet:
Palvelupiste Frenckell
sähköposti: palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puhelin: 03 5656 4400
käyntiosoite: Frenckellinaukio 2 B